Infodag

Infodag Koninklijke Luchtmacht

  • wo 27 mei
  • LEEUWARDEN
  • 08:30 - 16:40

Vliegbasis Leeuwarden (Friesland)

Keegsdijkje , LEEUWARDEN

Bekijk locatie

Over het event

Zoek jij een baan van hoog niveau en wil je meewerken aan vrede en veiligheid wereldwijd? Kom dan naar de infodag in Leeuwarden en ontdek alles over het werken en leven bij de Koninklijke Luchtmacht.

Ga in gesprek met onze militairen en maak kennis met de vliegbasis in Leeuwarden. Op deze infodag kom je alles te weten over Vliegtuigonderhoudstechniek B1 & B2, Avionica, ICT, Gronduitrusting, Luchtgevechtsleiding, Mechanica, Mechatronica en het onderhoud aan een F-35.

Onze vliegers zijn nergens zonder onze technische talenten. Op de infodag kun je al het vliegend materieel bekijken waar je als technicus aan gaat sleutelen en kom je meer te weten over de verschillende technische functies van de Luchtmacht. Benieuwd naar wat er zich in de lucht afspeelt? Je kijkt mee door de ogen van de luchtgevechtsleiders. Heb je vragen? Vuur ze af!

Welke functie past het best bij jou, aan welke fysieke en conditionele eisen moet je voldoen en hoe steekt een studiedeal in elkaar? Alles wat je wil weten, kom je te weten. Je bezoekt het Leerdock, woont een presentatie bij over de F-35 en Luchtgevechtsleiding en ontmoet ambassadeurs waarmee je in gesprek gaat. De tijd vliegt voorbij! We sluiten af met een hapje en drankje en – als je de smaak te pakken hebt – kun je direct solliciteren bij het sollicitatieloket.

Programma:

  • 08:00 - 09:15 Gratis vervoer vanaf station Leeuwarden naar de vliegbasis
  • 08:30 - 09:15 Ontvangst & opening
  • 12:30 – 13:30 Lunch, wordt door ons verzorgd
  • 15:15 – 16:00 Afsluiting

Wil jij werken bij de Luchtmacht? Meld je nu aan. Tot binnenkort in Leeuwarden!