Voorlichting

Infodag Defensie / Matchday (Ladies Group)

  • wo 11 december
  • Almelo
  • 10:00 - 15:00

Heracles Stadion

Stadionlaan , Almelo

Bekijk locatie

Over de voorlichting

Deze infodag/matchday is bedoeld om je een goed beeld te geven van het werken en solliciteren bij Defensie. We vertellen je graag alles over hoe het is om als vrouw bij onze organisatie te werken. Ook zijn er voldoende (vrouwelijke) militairen van diverse vakgebieden aanwezig die graag hun ervaringen met je delen.

Je maakt kennis met ons personeel en materieel en je kunt diverse voorlichtingen bijwonen over het solliciteren en het werken bij de Koninklijke Landmacht, - Luchtmacht, - Marine en Marechaussee.

Vanzelfsprekend is er tijdens het programma ook voldoende tijd en ruimte om in gesprek te gaan met militairen van al deze krijgsmachtdelen.

Deze geheel verzorgde dag, inclusief een gratis lunch, staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan bij Defensie als militair, burger of reservist. Vereiste vooropleidingen zijn: VMBO, MBO, HAVO, VWO en WO.

Heb je al een open sollicitatie gedaan bij Defensie? Dan is dit voor jou een mooie gelegenheid om, samen met de recruiters van de diverse krijgsmachtdelen, te zoeken naar een passende vacature.

De infodag begint om 10:00 uur en eindigt om ca. 15.00 uur.