Voorlichting

Webinar Korps Nationale Reserve 30

  • Landmacht
  • VMBO, MBO, HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO, OVERIG
  • wo 2 december 20:00 - 21:30

Over de voorlichting

ONaast je huidige baan of studie werken bij Defensie? Het kan! Ontdek alles over het werk als Reservist bij Defensie en meld je aan voor de webinar. Let op: meld je alleen aan als je in de provincie Zeeland, Noord-Brabant of Limburg woont.

Via een online meeting tool kijk en luister je naar een recruiter die je alles vertelt over het parttime werk en leven van een reservist. Als reservist werk je op flexibele basis bij Defensie. Je volgt de webinar via je PC, Mac, tablet of telefoon. Heb je een vraag? Je kunt je audio en/of video inschakelen en je vraag stellen.

Als reservist bij het Korps Nationale Reserve dien je als back-up voor onze nationale vrede en veiligheid. Dat betekent dat je voor korte perioden in actieve dienst wordt geroepen. Ontdek welke richtingen je op kunt en wat jij kunt betekenen voor vrede en veiligheid.

Wil jij reservist worden? Meld je aan voor de webinar!

Een aantal tips voordat je begint:

[list] Zorg voor een internetverbinding. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan. Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.