Voorlichting

Voorlichting Korps Mariniers (VMBO t/m WO)

  • Marine
  • VMBO, MBO, HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO
  • Amsterdam
  • wo 11 november 19:00 - 21:30
Bekijk locatie

Over de voorlichting

Zie jij je toekomst bij het Korps Mariniers als Mariniers of Officier Marinier? Wil je ervaren wat er van jou wordt verwacht of wil jij je goed voorbereiden op de sollicitatie en opleiding? Meld je aan voor de voorlichting en ontdek alles over werken bij het Korps Mariniers.

Mariniers hebben een ijzeren discipline, extreem doorzettingsvermogen en een uitstekende conditie. Marinier word je dus niet zomaar en tijdens de voorlichting ontdek jij of je het in je hebt! Een voorlichter vertelt je meer over de sollicitatie-eisen en opleidingstrajecten. Hierna heb je een goed beeld van welke koersen je kunt varen bij het Korps Mariniers, welke vooropleiding je ook hebt afgerond.

Je krijgt informatie over het selectieproces en de Fitheidstest van het Korps Mariniers en je ontdekt of je voldoet aan alle aanstellingseisen. Na de voorlichting weet jij hoe je je kunt voorbereiden op de selectietesten. Uiteraard is er voldoende ruimte om al je vragen te stellen aan de voorlichter en kun je direct je sollicitatie opstarten.

Benieuwd naar het sollicitatie- en selectietraject bij het Korps Mariniers? Meld je aan voor de voorlichting!

De voorlichting geldt voor zowel de functie van Marinier als Officier der Mariniers.