Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Infodag

Voor 31-12-'20 Luchtmacht Job Event VOT Vliegbasis Volkel

Dit event is vol

  • Luchtmacht
  • MBO
  • Volkel
  • do 31 december 09:00 - 18:00
Bekijk locatie

Over het event

Ben jij (bijna) klaar met je vliegtuigonderhoud techniek (VOT) opleiding en wil jij sleutelen aan een gevechtsvliegtuig die je bij geen enkel ander bedrijf aantreft? Kom dan naar de Job event dag VOT en ontdek welk traject je doorloopt om vliegtuigonderhoudstechnicus te worden bij de Luchtmacht.

Maak kennis met onze monteurs, jouw leermeesters en niet te vergeten de gevechtsvliegtuigen waarmee je komt te werken. Op deze Job event dag krijg je uitleg van onze experts die je alle ins- en outs vertellen over het werk als vliegtuigonderhoudsmonteur. Je gaat ervaren wat er van je verwacht wordt als vliegtuigonderhoudsmonteur en als militair. Het is een dag waar jij al je vragen kwijt kunt en boven alles een geweldige ervaring op gaat doen.

Ben jij geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met onze recruiter: Ilse: +31 (0) 6 132 73 339 of mail ons op VolkelJobs@mindef.nl.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort. DATUM VOLGT!

De Koninklijke Luchtmacht is het onderdeel van Defensie dat vanuit de lucht bijdraagt aan vrede en veiligheid wereldwijd. Met zeer geavanceerd materiaal en professionele militaire specialisten voeren we onze politieke en militaire taken uit. Zoek jij een afwisselende baan en wil je veel van de wereld zien, of werken met de allernieuwste luchtmacht capaciteiten waaronder de F-35, de A330 Multi-Role Tanker Transport vliegtuig of de MQ-9 drones Reaper. Dan is de Luchtmacht echt iets voor jou!

Meld je aan voor deze Job Event Dag Luchtmacht om meer te weten te komen over onze organisatie en de vele verschillende functies.