Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Infodag

VIP-dag Verbindingsdienst (ICT Landmacht) VMBO, MBO, HAVO

  • Landmacht
  • VMBO, MBO, HAVO, HBO, WO
  • Stroe
  • vr 25 september 08:00 - 15:00
Bekijk locatie

Over het event

De Verbindingsdienst levert de mobiele ICT voor de operationele eenheden van de landmacht. Denk hierbij aan computernetwerken en satelliet- en radioverbindingen, die overal ter wereld tijdens oefeningen en missies kunnen worden ingezet. Heb jij (bijna) een VMBO-, HAVO of MBO-diploma en interesse in een baan bij de Landmacht. Wil je daarnaast graag werken met deze mobiele ICT, dan is de Verbindingsdienst iets voor jou! Als soldaat of onderofficier Verbindingsdienst ga je mee met de verschillende eenheden van de Landmacht en zorg jij ervoor dat ze altijd en overal informatie kunnen uitwisselen via computer, radio- en/of satellietsystemen. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de VIP-dag Verbindingsdienst op vrijdag 25 september! Het C2OstCo (één van de eenheden van de Verbindingsdienst) is dan in voorbereiding op een grote oefening en laat je graag een ochtend of middag meekijken. Je krijgt een rondleiding over de kazerne in Stroe en kunt zien met welke ICT-systemen het C2OstCo werkt. Zelf kun je ook meedoen aan een challenge om zo snel mogelijk een radioverbinding te maken. Uiteraard is er ruime gelegenheid om in gesprek te gaan met de militairen. Ze vertellen je graag over hun werk.

We hebben een leuk programma voor jou in petto waarbij je kennis maakt met ons materieel en personeel. Leuke challenges en een 'meet and greet' bij ons op de kazerne in Stroe. Je kunt je inschrijven voor een ochtendblok (08.45 – 11.30 uur) of middagblok (13.15 – 16.00 uur). Geef bij je aanmelding aan welk moment jouw voorkeur heeft en of je met de auto of de trein komt. Kom je met de trein? Dan kunnen wij je ophalen op station Amersfoort om 08.00 uur voor het ochtendblok en 12.30 uur voor het middagblok. Uiteraard brengen we je na afloop weer terug naar het station. Na je aanmelding krijg je een bericht met detail info als adres, kledingtips, etc.

Aanmelden is in 2 stappen; Stap 1) druk op de knop "aanmelden" op deze website. Stap 2) Stuur een e-mail aan robin.kl@werkenbijdefensie.nl waarbij je aangeeft of je aan het ochtend- of middagdeel wilt deelnemen, en of je met eigen vervoer komt of opgehaald wilt worden op station Amersfoort Centraal.

Heb je nog meer vragen over deze VIP-dag neem dan contact op met robin.kl@werkenbijdefensie.nl