Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Infodag

VIP-dag Bevoorrading en Transport

  • Landmacht
  • VMBO, MBO, HAVO
  • Stroe
  • vr 25 september 09:30 - 15:00
Bekijk locatie

Over het event

Sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Check dan deze VIP-dag Bevoorrading en Transport en ontdek wat jij voor werk bij ons kan doen!

Tijdens de informatiedag krijg je een goed beeld van het werken en leven bij Bevoorrading en Transport bij de Koninklijke Landmacht. Je maakt kennis met de militairen en hun materieel. Je doet mee met een sportles, krijgt voorlichting over het sollicitatietraject en de opleidingen en mag al je vragen stellen.

Een verse maaltijd voor vermoeide militairen. Een verfrissende douche midden in de woestijn. Daar zorg jij voor, samen met je collega’s. Als logistiek medewerker ben je elke dag bezig met de juiste spullen op de juiste plek krijgen. Ingekochte goederen ontvang je, noteer je en sla je op in een magazijn of tijdelijke loods. Van daaruit verstuur je de goederen wanneer ze nodig zijn. Dat kan op dezelfde kazerne zijn, maar ook duizenden kilometers verderop waar jouw collega’s een oefening of uitzending hebben. En waar ze dringend dat ene reserve-onderdeel nodig hebben, waardoor ze weer verder kunnen met hun voertuig. Zonder goede aanvoer van voorraden en materieel kun je geen langdurige missies uitvoeren. Zo simpel is het. Maar die goederen allemaal op tijd op de juiste plek krijgen, is allesbehalve simpel. Maar dat kunnen we, waar ook ter wereld.

Logistiek is de levensader van Defensie. Militairen hebben voor hun uitdagende werk namelijk een hoop nodig: denk aan voedsel, munitie, brandstof, kleding en bewapening. Als ‘logistiekeling’ zorg jij ervoor dat goederen op voorraad blijven en ook op tijd op de juiste plaats van bestemming terechtkomen. Dit gebeurt onder meer per vrachtwagen, schip of vliegtuig.

Binnen logistiek kun je aan de slag bij supply chain management (ketenlogistiek), transport, inkoop, warehousing & distributie, facilitair management of operationele logistiek. Ook functies binnen bedrijfsvoering en instructie/onderwijs behoren tot je mogelijkheden.

Programma Ontvangst 09:30 tot 10:00 Afsluiting 15:00

Wie zoeken we?

- Je hebt minimaal een diploma vmbo.

- Je mag solliciteren vanaf 17 jaar tot 27 jaar en 11 maanden.

- Je lengte bij sollicitatie is minstens 155 cm.

- Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6.

- Je bent in het bezit van een zwemdiploma.

- Je hoeft geen rijbewijs te hebben.

Denk jij dat een functie bij Bevoorrading en Transport iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor de Informatiedag Bevoorrading en Transport en ontdek het zelf!