Voorlichting

Telefonische Voorlichting Luchtmacht

  • Luchtmacht
  • VMBO, MBO, HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO, OVERIG
  • Thuis
  • di 29 december 12:00 - 13:00
Bekijk locatie

Over de voorlichting

Heb jij minimaal een VMBO-diploma? Zoek je een baan op hoog niveau en wil je meewerken aan vrede en veiligheid wereldwijd? Ontdek dan alles over werken bij de Luchtmacht. Meld je aan voor de telefonische voorlichting en ga in gesprek met een recruiter.

Bij de Luchtmacht kun je alle kanten op. Ontdek de verschillende functies in uiteenlopende vakgebieden. Bij de Luchtmacht ben je welkom als technicus of vlieger en ook als je aan de slag wilt in de bouw, logistiek, ICT of gezondheidszorg. Je komt meer te weten over welke functie bij jou past. Daarnaast krijg je informatie over de sollicitatie-eisen en het selectieproces van de Luchtmacht en ontdek je of je voldoet aan alle aanstellingseisen. Na de voorlichting weet jij hoe je je kunt voorbereiden op de selectietesten. Uiteraard is er voldoende ruimte om al je vragen te stellen aan de voorlichter en kun je direct je sollicitatie opstarten.

Benieuwd naar het sollicitatie- en selectietraject bij de Luchtmacht? Meld je aan voor de voorlichting, dan word je teruggebeld door een recruiter van de Luchtmacht.

De voorlichting is niet bedoeld voor Reservisten.