Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Infodag

Open dag KMA VWO

Dit event is vol

  • Landmacht, Luchtmacht
  • VWO
  • Breda
  • do 10 september 08:30 - 12:30
Bekijk locatie

Over het event

Heb jij een VWO diploma (of HBO propedeuse) of zit je momenteel in het examenjaar van je opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende studie? Dan is deze KMA infodag zeker interessant voor jou! Je krijgt een duidelijk beeld van de verschillende WO bachelor studies die je aan de KMA kunt volgen en de aansluitende officiersfuncties.

De KMA Informatiedag biedt je de gelegenheid om informatie in te winnen over de WO bachelor opleidingen en daarop volgende officiersfuncties bij de Landmacht en Luchtmacht. De Wetenschappelijke officiersopleiding wordt verzorgd door de Koninklijke Militaire Academie, onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA).

Door middel van presentaties krijg je een beeld van de bachelor studie, de diverse officiersfuncties, het officiersschap en de militaire opleiding aan de KMA. Ook komen de belangrijke rollen van sport en het Cadettencorps aan bod.

Cadetten (studenten) geven je een kijkje in hun leven als cadet door een rondleiding langs onder meer de legeringskamers en cadettenbar in het historische kasteel van Breda. Uiteraard krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen over de studie aan de KMA en het Bredase studentenleven.

Recruiters van de landmacht en luchtmacht zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over de sollicitatie-, selectie- en keuringsprocedure.