Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Kennismakingsdagen

Matchday Aruba

  • Marine, Landmacht, Luchtmacht, Marechaussee
  • VMBO, MBO, HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO, OVERIG
  • Oranjestad, Aruba
  • wo 10 juni 07:00 - 21:00
Bekijk locatie

Over het event

Woon jij op Aruba en is het jouw droom om te werken bij Defensie? Pak deze unieke kans en kom dan naar de Matchdays van Defensie van 10 t/m 11 juni 2020!

Tijdens de Matchdays kom jij alles te weten over het werken bij Defensie in Nederland. De aanwezige militairen vertellen jou alles over de verschillende banen bij Defensie. Omdat fysiek sterk zijn erg belangrijk is bij Defensie, ga je ook deelnemen aan een fysieke test en een zwemtest. Na afloop weet je precies welke baan bij Defensie het beste bij je past en kun je solliciteren.

De volgende onderwerpen staan onder andere op het programma: Informatie over Defensie en de banen bij Defensie Sport- en zwemtest Taaltest Lessen in exercitie en koken gevechtsrantsoen.

Het programma duurt 2 dagen. Je gaat aan het einde van de eerste dag naar huis. Je meldt je de volgende ochtend weer op de Marinierskazerne Savaneta om het vervolg van het programma te doorlopen.

Nadat je via onderstaande knop bent aangemeld, krijg je een e-mail. Deze email is erg belangrijk! Hierin staat alle belangrijke informatie zoals tijden, spullen die je moet meenemen, enzovoort.