Infodag

Inhouse dag KMA HBO / WO

  • Landmacht, Luchtmacht
  • HAVO, HBO, WO
  • Breda
  • vr 11 december 08:30 - 12:30
Bekijk locatie

Over het event

Heb jij je HBO- of WO-diploma (bijna) op zak en ben je benieuwd naar je uitdagingen als officier bij Defensie? Kom dan naar de infodag op de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda.

Tijdens de infodag krijg je alle informatie over de officiersopleiding aan de KMA en je carrièrekansen bij de Landmacht of Luchtmacht. Je krijgt een uitstekend beeld van alle functies die je als officier kunt vervullen. Wat houdt officier zijn in? Welke functies zijn er? Hoe lopen de sollicitatie- en selectieprocedures? Wat leer je op de militaire opleiding? Alles wat je wilt weten, kom je te weten. Ook de belangrijke rol die sport in de opleiding speelt, komt aan bod. Cadetten (officieren in opleiding) geven een kijkje in hun leven en je krijgt een rondleiding door de legeringskamers en de cadettenbar in het historische kasteel van Breda. Vuur ze af op onze recruiters van de Landmacht en Luchtmacht.

Zit er ook een officier in jou? Meld je dan snel aan. Tot binnenkort in Breda!

Gaat je interesse uit naar een functie bij de luchtmacht en je leeftijd valt boven de grens van 28 jaar en 11 maanden dan moet je inschrijven voor deze info dag via recruiterzuid106@werkenbijdefensie.nl