Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Infodag

Inhouse dag KMA HBO / WO

Dit event is vol

  • Landmacht, Luchtmacht
  • HAVO, HBO, WO
  • Breda
  • do 10 september 08:30 - 12:30
Bekijk locatie

Over het event

Heb jij een HBO of WO diploma, zit je momenteel in het examenjaar van je opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is deze KMA infodag zeker interessant voor jou! Je krijgt een duidelijk beeld van de diverse functies en de opleiding tot officier die je aan de KMA gaat volgen.

De KMA Informatiedag biedt je de gelegenheid om informatie in te winnen over de officiersfuncties en daarbij horende officiersopleiding bij de Landmacht en Luchtmacht. De officiersopleiding wordt verzorgd door de Koninklijke Militaire Academie, onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA).

Door middel van presentaties krijg je een beeld van diverse functies, het officiersschap en de militaire opleiding aan de KMA. Ook komen de belangrijke rollen van sport en het Cadettencorps aan bod.

Cadetten (studenten) geven je een kijkje in hun leven als cadet door een rondleiding langs onder meer de legeringskamers en cadettenbar in het historische kasteel van Breda. Uiteraard krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen over de studie aan de KMA en het Bredase studentenleven.

Recruiters van de landmacht en luchtmacht zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over de sollicitatie-, selectie- en keuringsprocedure. Gaat je interesse uit naar een functie bij de luchtmacht en je leeftijd valt boven de grens van 28 jaar en 11 maanden dan moet je inschrijven voor deze info dag via recruiterzuid106@werkenbijdefensie.nl