Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Infodag

Inhouse dag KMA HBO / WO

  • Landmacht, Luchtmacht
  • HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO, OVERIG
  • Breda
  • do 9 juli 08:30 - 12:30
Bekijk locatie

Over het event

Heb jij (bijna) een HBO- of WO-diploma en ben je op zoek naar een uitdagende baan als officier? Ontdek welke richtingen je op kunt bij de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda en welke functies en opleidingen er zijn.

Tijdens deze inhousedag krijg je een duidelijk beeld van hoe het is om als officier bij Defensie aan de slag te gaan en hoor je meer over de bijbehorende Korte Officiersopleiding aan de KMA. Als officier ben jij specialist binnen jouw vakgebied en dat betekent dat je alle kanten op kunt, van Techniek, ICT en Bouw tot Geneeskunde en Logistiek. Door middel van presentaties krijg je een goed beeld van diverse officiersfuncties en de militaire opleiding aan de KMA. Ook komen de belangrijke rollen van sport en het Cadettencorps aan bod.

Cadetten (studenten) geven je een kijkje in hun leven als cadet. Je krijgt een rondleiding langs onder meer de legeringskamers en cadettenbar in het historische kasteel van Breda. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Recruiters van de landmacht en luchtmacht zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over de sollicitatie-, selectie- en keuringsprocedure.

Wil jij specialist worden in jouw vakgebied? Kom naar de infodag!