Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Infodag

Infodag Technische Officieren (HBO / WO)

  • Landmacht, Luchtmacht
  • HAVO, VWO, HBO propedeuse, HBO, WO, OVERIG
  • Breda
  • wo 24 juni 09:30 - 15:30
Bekijk locatie

Over het event

Heb jij minimaal VWO of bijna je HBO-/WO-studie afgerond en wil jij jezelf blijven ontwikkelen vakinhoudelijk én op het gebied van leidinggeven? Kom dan naar de infodag in Breda en ontdek alles over het werk als Officier bij de Landmacht of Luchtmacht.

Als Technisch Officier kun je alle kanten op, zoals Autotechniek, Bouwtechniek, Wapentechniek, Vliegtuigtechniek, Werktuigbouwkunde en installatietechniek. Welke richting sluit aan bij jouw technische opleiding en interesse? Op deze infodag ontdek je welke officiersfuncties er zijn waarvoor jij met je opleiding in aanmerking komt. Ga in gesprek met onze jonge Technische Officieren die graag hun ervaringen met jou delen en stel al je vragen. De ochtend sluit je af met een uitgebreide lunch!

Je krijgt ook informatie over de opleiding en werkzaamheden op de Koninklijke Militaire Academie (KMA). Je komt alles te weten over de keuring en toelatingseisen en het leven als cadet (officier in opleiding) komt uitgebreid aan bod.

Bij Defensie leren we je in een hecht team op te treden, je sport veel en je krijgt snel veel verantwoordelijkheid. Spreekt deze omgeving in combinatie met techniek je aan? Meld je nu aan. Tot binnenkort in Breda!