Corona-update: alles over voorlichtingen, sollicitaties en keuringen

Lees meer

Infodag

Infodag BBL Genie LET OP! GECANCELLED!

Dit event is vol

Genisten aan het werk met steigers
  • Landmacht
  • VMBO, MBO
  • Wezep
  • di 7 april 08:30 - 16:00
Bekijk locatie

Over het event

Heb jij (bijna) je VMBO- of MBO 1-diploma op zak en ben je op zoek naar een uitdagende opleiding met veel techniek, sport én salaris? Kom dan naar deze infodag van de Koninklijke Landmacht en ontdek of werken en leren bij de Genie iets voor jou is.

Tijdens de informatiedag vertellen we je alles over de BBL-opleiding, het werken en leven bij de Genie en maak je kennis met het personeel en materieel. Aan welke selectie-eisen moet je voldoen? Wat ga je verdienen en wat zijn je carrièremogelijkheden? Alles wat je wilt weten, kom je te weten. Als Soldaat Genie werk je bij het Regiment Genietroepen aan het bouwen van bruggen, wegen of een complete infrastructuur met gebouwen, bunkers en observatieposten voor Nederlandse militairen in missiegebieden. Je ondersteunt de gevechtseenheden door het vrijmaken van de weg of het aanleggen van hindernissen. Je zorgt er ook voor dat je kameraden worden beschermd tegen gevaarlijke stoffen en explosieven.

Klinkt goed zo’n betaalde opleiding? Meld je dan nu aan. Kijk voor meer info op de Genie pagina of check www.futureforcegenie.nl. Zien we jou binnenkort in Vught?