Infodag

Exclusive Marine Webinar ( VIP )

  • Marine
  • VMBO, MBO, HAVO
  • Thuis
  • vr 27 november 14:00 - 15:00
Bekijk locatie

Over het event

Wil jij werken op en vanuit zee en bijdragen aan vrede en veiligheid wereldwijd? Meld je aan voor de webinar en ontdek alles over werken bij de Marine.

Via een online meeting tool kijk en luister je naar een recruiter van de Marine die jou gaat helpen om doelgericht te zoeken naar een functie.

Bij de Marine kun je alle kanten op. Tijdens de Exclusiv Marine Webinar word de focus meer gelegd op jou! Voor de online voorlichting word je benaderd door een recruiter van de marine, die je mogelijkheden voorlegd die passen binnen jouw opleidingsgebied.

Tijdens de voorlichting krijg je extra informatie over de functies die van tevoren met jou besproken zijn. Hierdoor kun je doelgericht gaan kijken wat je kan worden bij de koninklijke marine, tijdens de online voorlichting zal dit met je doorgenomen en besproken worden. Eventueel word je begeleid bij het sollicitatie proces.

Wil jij werken bij de Marine? Meld je nu aan voor de webinar!

Een aantal tips voordat je begint:

Je volgt de webinar thuis op een computer, mobiel of tablet. Zorg voor een internetverbinding. Zorg dat je in een rustige omgeving bent. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon of oortjes zodat wij jou en jij ons goed kunt verstaan. Verdere instructies ontvang je als je je hebt aangemeld.