Keuzekompas

Voorlichting

Defensie Infodag Match Day (Open Sollicitatie)

  • do 11 juli
  • Alkmaar
  • 12:00 - 18:00
Aanmelden

AFAS (AZ) stadion

Stadionweg , Alkmaar

Bekijk locatie

Over de voorlichting

Wil jij een Open Sollicitatie bij Defensie schrijf je dan nu in voor de Match Day. Je gaat een dag meedraaien bij Defensie en daarnaast jouw mogelijkheden ontdekken. Wil je meer weten over onder andere de gevechts-, beveiligings-, techniek- en logistieke functies? En ben jij tussen de 17 en 28 jaar?LET OP: Bij de Koninklijke Marechaussee zijn de vacatures voor opleidingen die starten in 2019 gevuld! We verwachten dat begin september 2019 de vacatures voor wachtmeester en marechaussee-beveiliger weer opengaan. Deze vacatures zijn voor de opleidingen die starten in het 1e en 2e kwartaal van 2020.

Stilzitten is er niet bij, we gaan aan de bak! Een ochtendappèl meemaken, moe worden tijdens een militaire sportles. Je zult je dus niet snel vervelen. En dat alles met een militair tintje. Om tussendoor op adem te komen is er tijd om het diverse materieel zoals rups-, pantservoertuigen of (on)opvallende voertuigen van de marechaussee van onze organisatie te bekijken. Ook kun je in gesprek met militairen van de verschillende krijgsmachtdelen.

Tijdens het programma van deze dag, in combinatie met de verschillende sporttesten, kijken onze recruiters naar jouw mogelijkheden voor de functie die het beste bij jou past.

Wil je jezelf aanmelden voor de Match Day dan moet je eerst solliciteren via de link.