Esports Defensie  - Toernooi pagina

JOIN OUR ESPORTS TEAM!

CS:GO GAMER? ÉN MILITAIR? DEFENSIE ESPORTS CS:GO TOERNOOI - 28 MEI

Bij Defensie willen we ons eigen esports team oprichten. Waarom? Omdat we via de gamescene duizenden jongeren kunnen interesseren voor het next level werk bij Defensie. Ons doel is om 10 CS:GO spelers binnen Defensie te selecteren om ons te vertegenwoordigen in ons esports team. En dat doen we via een online toernooi/selectiedag waar we je CS:GO-talent en je influencer-talent gaan meten. Het toernooi/selectiedag is op donderdag 28 mei 2020. Info over de wijze van deelname volgt. 

OVER HET EVENT

Tijdens het toernooi speel je 4 CS:GO matches van 45 minuten tegen andere militairen. Daarna vragen we je feedback te geven op je eigen skills en die van je medespelers. Tussendoor heb je een online speeddate met experts van esports, media en Defensie. Zij zijn benieuwd naar:

  • Hoe zie jij meedoen aan een game-team van Defensie voor je?
  • Hoe zie je jezelf voor de camera en in content creation?
  • Hoe zie je jouw deelname in combinatie met je militaire taken?

Op basis van de resultaten van je matches én de speeddate beoordelen onze experts of jij binnenkort deel uitmaakt van ons gloednieuwe esports team.

MELD JE AAN!

Klik op de link hieronder en vul de vragenlijst volledig in. Daarnaast vinden we jouw motivatie om lid te worden van esports team ook erg belangrijk, dus wees zo uitgebreid en origineel mogelijk! En let op: deadline voor aanmelden is vrijdag 15 mei!

Alvast dank voor je antwoorden. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen zullen we moeten selecteren. Je krijgt uiterlijk 21 mei antwoord op je aanmelding.